CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Øst for Malaga

Spanien - Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo i Spanien. Køb bolig på Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca til investering eller for at have sit eget som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo med kort afstand til lufthavnen.


 

Pris€ 210.000
Sovevær.2
Bad2
Bebygget73 m2
Terrasse8 m2
Indflytning2 måneder
Ref. nr.RE-1290

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »      Alle
Bestil information

Billig bolig - FØR € 295.000 - NU KUN € 210.000
Dette er et eksklusivt ”retirement” resort med udsigt over det spanske Middelhav, designet til mennesker, der er af den holdning, at alder er en sindstilstand.

Resortet tilbyder dig nøglen til din egen private luksuslejlighed i et af de mest eftertragtede områder på Costa del Sol – et aktiv, der vil gro præcis som de tropiske planter i de smukke haver, der omgiver resortet.

Resortets club house er designet til at efterkomme en hver forespørgsel... elegant restaurant, intim bar, swimming pools og spillerum. Der er også et business center med computers, printere og kopimaskiner og et veludstyret bibliotek, hvor dagens avis også leveres. Endvidere er der møde- og koncertfaciliteter med de aller bedste lyd- og lysinstallationer.

I Helse-Spa-området kan ejere frit og ubegrænset benytte sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, massage og terapi.

Tennis, ”green bowls”, helsecenter, inden- og udendørs swimming pools... ingen undskyldning for at ikke at være aktiv på dette resort, hvor alle installationer er af aller højeste og moderne kvalitet.

Alt kører ”som smurt”, og der er ingen grund til at bekymre sig om vedligeholdelse eller administration... det bliver der alt sammen taget hånd om. Minibus service til at tage dig til supermarkedet eller til banken, taxi til afhentning af venner i lufthavnen, biludlejning.... resortet har det hele. Hvad enten du har brug for en blikkenslager, telefonvækning eller en til at tage sig af skjortestrygningen, resortets flersprogede personale tager hånd om det for dig.

Midt i mere end 11.000 kvadratmeters tropisk have ligger dette resort placeret. Det er et aflukket resort med det mest sofistikerede sikkerhedssystem.

Boligen består af 2 soveværelser og 2 badeværelser, stue med adgang til terrasen som nu er lukket med vinduesfacade og i badeværelset er der opsat jacuzzi.

Afstande

Strand4 km
Butikker1 km
Lufthavn18 km
Golf1 km
Skole2 km
   
Faciliteter

Bjergudsigt
Alarmsystem
Sikkerhedsbarer
Terrasse
Elevator
Satelite TV
Havudsigt
Fastnet telefon
Air Condition
Garage
Møbler ikke inkluderet
Fælleshave
Aflåst bebyggelse
Termoglas
Jacuzzi
Fuldt køkken
Direkte udgang fra stuen til terrassen
   

Moderne stil
Fælles pool
Eftertragtet bebyggelse
Præsentabel
Beliggende i roligt område
Nem tilkørsel
Syd-østvendt
Sikkerhedsvagt
Sikkerhedsdør
Bolig i et plan
Opbevaringsrum
Dørtelefon med video
Gå-afstand til indkøb
Gå-afstand til restauranterOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property