CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Sprogskoler

Spansk i Spanien
Spansk i Spanien
Der er spanske sprogskoler i Spanien i stort set alle større byer. Uanset om det er spansk i Malaga, spansk i Barcelona eller hvor sprogskolen skal være, så er det en god måde at lære spansk på.

Lær spansk på et spanskkursus i Malaga 
Malaga er Costa del Sols "hovedstad", det er et populært sted at lære spansk. Du kan tage et spanskkursus på Malaga Universitet eller nogle af de gode private spanske sprogskoler i Malaga. 

Mere information: Spanske sprogskoler i Spanien.

Tag et spanskkursus i din ferie 
Mange studerende tager til Malaga for at lære spansk på en sprogskole i Spanien i forbindelse med en ferie. Det kan naturligvis også anbefales at man tager et spanskkursus, hvis man er i Spanien i længere tid. 

Lær spansk på en spanskskole i Malaga 
Inden du tilmelder dig en sprogskole, så tal med andre skandinaver, der har været på Sprogskole i Malaga. Den danske grammatik er meget forskellig fra den spanske, så det kan være meget at lære som dansker. Men fortvivl ikke! 

Malaga Universitet 
Malaga Universitet ligger i den moderne del af Malaga by på "Avenue de Andalucia", tæt på indkøbsfaciliteter, biografer, caféer mv. 
Malaga University på engelsk. 
Malaga Universitet på spansk. 

Malaga Plus 
Malaga Plus ligger 2 km øst for Malaga. Selvom skolen ligger udenfor selve Malaga bymidte, så tager det ikke mere end 10 minutter med bus at komme ind til Malaga centrum. 
Malaga Plus 

Malaca Instituto 
Malaca Instituto er grundlagt i 1971 og betegnes i dag som en af de mest eksklusive sprogskoler i Malaga. Skolen ligger også øst for Malaga. 
Malaca Instituto 

Lær spansk gratis online 
Der er to niveauer af medlemsskab: Gratis og Premium. Gratis medlemsskab giver en god hjælp, og det er helt gratis. Premium medlemsskab er for mere seriøse studerende. 
Lær spansk online 

Oversæt spansk online 
"Babel Fish Translation" er en gratis service fra søgemaskinen Alta Vista. 
Babel Fish Translation

Relaterede tekster

Der er mange ord at holde styr på, når man skal købe villa i Spanien
Boliger i Spanien er jo ikke så meget værd uden en god tapas i ny og næ. Vil du prøve det hjemme også, så er de ret nemme at lave.
2005 CASA:UNA Spain-Property